Basis & extra’s

Brainstormen is zinvol in allerlei omstandigheden en over allerlei onderwerpen. De belangrijkste reden om samen te brainstormen is het combineren van gedachten, ideeën en creativiteit van de deelnemers. Zo ontstaat een grotere verzameling ideeën, maar ook inzicht in de meest kansrijke keuzes die je als bedrijf kunt maken.

Wanneer je na of binnen de brainstormsessie(s) aandacht schenkt aan het concreet maken van de acties die volgen uit deze keuzes, heb je een prachtig instrument in handen om een plan te ontwikkelen dat kan rekenen op maximaal draagvlak binnen je organisatie.

Hoe het exacte proces en de inhoud van de brainstorms eruit ziet, bespreken we natuurlijk samen, en hangt af van het onderwerp.

Om het brainstormen zelf nog aantrekkelijker te maken, bieden we diverse aanvullingen op de gespreksleiding.

Modules

Brainstormbegeleiding, inclusief voorgesprek.

Vastlegging van de resultaten in een verslag met actielijst.

Vastlegging van de resultaten in een uitgewerkt plan van aanpak. Bijvoorbeeld een businessplan, marketing(communicatie)plan, procesbeschrijving, customer journey met aanbevelingen of iets dergelijks.

Regelen verblijfslocatie voor één of meerdere dagen, inclusief catering en benodigde apparatuur.

Secretariële ondersteuning ten behoeve van het verzorgen van de uitnodigingen, aan/afwezigheidsregistratie en dergelijke.

Ondersteuning van een tekenaar die live meetekent en/of de planvorming ondersteunt met tekeningen.

Meedenken en samenstellen van het gehele programma van een heisessie of andere meerdaagse zakelijke meeting.

Verzorgen van aanvullingen op het zakelijke programma, bijvoorbeeld op het vlak van teambuilding, entertainment en maaltijden.

Verzorgen van combinaties met sprekers over een bepaald thema.

Het verzorgen van een marketingtraining, als basis of als aanvulling op het programma. Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn: Vind je unieke kracht, Hoe schrijf je een elevatorpitch, Hoe maak je een marketingplan of communicatieplan, Positionering & Profilering, Van de ‘What’ naar de ‘Why’, Online Marketing en nog veel meer.

Dagvoorzitterschap, moderatie of presentatie gedurende het één- of meerdaagse programma.